sobota 29. októbra 2016

BURgre + BURčák

domace burgre a červený burčák z Miletičky!!! 
Budete potrebovať na burgre : 2 krajce chleba(alt. žemla)-opiecť trošku, potrieť pečivo cícerovou alebo paprikovou nátierkou (alt. majonéza, kečup, avokádová nátierka), opečené mäso (akékoľvek), slanina opečená, šampiňóny opečené, plátok syra (encián, alebo akýkoľvek) najlepšie vložiť do hamburgera pri opekaní pečiva a nakoniec umiestniť čerstvú zeleninu (ladový šalát, paradajka). môžete vynechať akúkoľvek z ingrediencií, kreativite sa medze nekladú. fakt ze lepsi hamburger som nemala... plus ten burčák z Miletičky.... MŇAM

ILUSTRAčNé FOTO - NEKDY  PŘÍšTE

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára